Hundspannsupplevelser 2019/2020

Tisdagar och Fredagar Stöten Dogcamp 10.00-16.00
550:-/vuxen 390:-/barn 3-12, barn 0-2 gratis i vuxens sällskap
Dessa bokar du online på Stötens hemsida

Kläppen Skiresort 1,5h upplevelse via deras reception på 0280 – 96 200 Dagar återkommer vi närmare säsongen med mer info

övriga turer bokar du efter kontakt med oss via mail i första hand, eller på tele 0703 88 99 37 (observera att det kan vara mycket svårt att nå oss i perioder under vintern på mobil)

Storkölsupplevelsen
Här hinner vi ut lite längre ut på myrarna, får uppleva tystnaden och känslan av vildmarken. Självklart får du gosa med hundar och fotografera. Tid helt efter överenskommelse – även kvällstid.
Pris 1390:- per pers. Barn upp tom 12 år 790:-
Beräknad tidsåtgång ca 1,5 h.

Vildmarksupplevelsen (halvdagstur)
Vi anpassar turen efter behov, väderlek och temperatur. Vi följer de skoterleder som finns i området, vart vi väljer att stanna för att fika beror på väderleken. Tid för att gosa med hundar finns det gott om under fikapausen och även efter turen. Självklart hinner ni med att få höra många berättelser om hundarnas äventyr. Förmiddag eller eftermiddag.

​Beräknad tidsåtgång ca 3 h. Pris 1990:- /person
barn upp tom 12 år 1200:-/person. ​Fika är inkluderat i turen, ofta i form av något lite matigare som tex tunnbrödklämma med innehåll. Vi försöker välja lokalproducerat i den mån det finns att tillgå. Varm dryck till, och kanske något extragott efter.

Månskensturen
Upplev magin med att åka bakom hundarna i mörkret! Detta är något alldeles speciellt när hundarna tar sig fram i tystnaden och man tittar upp i stjärnhimlen! Även om det inte syns några stjärnor är det en upplevelse att vara ute i mörkret och njuta av friheten med hundarna! Vi stannar och gör upp en eld, där vi tar oss lite gofika med varm dryck, innan vi fortsätter turen tillbaka. En mycket speciell tur som måste upplevas!

​Pris 2395:- per person. Barn upp tom 12 år 1400:-
Fika ingår Beräknad tidsåtgång ca 3 h.

Heldagsupplevelsen
En mycket uppskattad tur där du verkligen kommer hundarna nära. Känslan att vara ute en heldag i vildmarken utan tider att passa är oslagbar; ”vi tar det som det kommer”. Vi anpassar turen efter behov, väderlek och temperatur. Vi följer de skoterleder som finns i området, vart vi väljer att stanna för att göra vår lunch beror på väderleken.
Tid och plats efter överenskommelse .
Pris 3400:- per person inklusive mättande och mycket god lunch över öppen eld
Från tredje person i samma grupp utgår 30% rabatt
Beräknad tidsåtgång ca 5-6 h.