Hundarna

Besök hundarna 

Flash - siberian husky

Kom och hälsa på hundarna i deras hundgårdar och kela med dem. Under besöket får du höra deras historier om olika äventyr, om rasens bakgrund och tillkomst samt se deras unika personligheter. Vi berättar om hur rutiner och vardagen för våra hundar ser ut. Självklart får du fota hur mycket du vill under besöket, och vi svarar på alla frågor kring hundarna du kan tänkas ha. Har vi valpar så får man självklart tid för att kela med dessa innan besöket avslutas. Barnen får med sig ett litet minne hem, i form av ett vykort med hundarna på. 

OBS! Enbart förhandsbokade besök, senast dagen innan på info@sledding.se eller smsa 0703-889937 .

Kostnad 495/vuxen, 250/barn (3-12) .  

Beräknad tid ca 1,5-2 h.

Fika ingår i form av kaffe/te/saft och hembakt fikabröd i form av bulle och kaka. 

 

Hundarna hos oss är för närvarande av raserna Alaskan Malamute, Siberian Husky, Alaskan Husky samt två Vorsteh. Våra renrasiga hundar är registrerade i SKK med stamtavla. Vi är godkända enligt djurskyddslagens paragraf 16.

Alla hundarna vaccineras varje år och är veterinärvårdsförsäkrade. Vid behov av veterinärvård får hundarna omgående detta, hos oss ska hundarna må bra. De får ett högkvalitativt foder samt tuggben och vid tillgång färskt kött ofta i form av älg.

Hundarna är en del i familjen och turas om att få vara med inomhus och att följa med på diverse saker såsom att hälsa på vänner eller något annat roligt. Hundgårdarna har vi precis utanför fönstret där vi bor, samt ett hägn för hundarna att få vara lösa i, under översikt.

 

Vi vill verka för att ha en ”fairtrade-märkt” hundhållning; hos oss ska man kunna veta att hundarna mår bra och tas väl om hand året runt. Vi vill att du som besökare och gäst skall kunna få en helt unik upplevelse i kombination med ett gott samvete om att djuren alltid tas väl omhand, mår bra och lever ett ytterst gott hundliv – året runt!